IFK Eskilstuna U23

Referat: IK Oden U23 - IFK Eskilstuna U23

Seriepremiär för U23 mot IFK Eskilstuna vars A-lag seplar i division 2.
Det märktes också på deras höga bolltempo och få tillslag på bollen.
Vårt spel på egen planhalva var alldeles för riskfyllt och vi blev straffade direkt när vi tappade boll.
0-1 kom redan i den andra minuten just på en omställning efter onödigt bolltapp på mittplanen.
Johan hade förvisso en bra kvitteringschans när han fick på en bra träff och bollen for iväg mot bortre krysset men målvakten gjorde ett pantersprång och räddade högt upp vid högra krysset till hörna.
Men 0-2 kom istället när motståndarna gick till blixtsnabb kontringsattack.
Sedan släppte vi in 4 mål på 10 minuter och då var det verkligen uppgivet.
Anton höll nere siffrorna genom tre reflexräddningar, men kunde inte förhindra när nr 4 i Eskilstuna ostörd nickade in 0-7 precis innan paus.

Vi förjade verkligen inte andra halvlek bra. med två insläppta på 3 minuter. Och redan i 64:e kom 0-10, så var det tvåsiffrigt.
Och så där ramlade målen in - efter 90 minuter skrevs resultatet till 0-14.
Bästa målchansen för oss hade Samsom som stal bollen av deras mittback och kom fri med målvakten som dock lyckades rädda avslutet till hörna.

Jag utnämner hela laget till matches lirare eftersom alla visade god lagmoral och fortsatte att jobba trots det massiva underläget.
Vi hade dessutom otur med skador på inlånade Martin från Gäddeholm redan på uppvärmningen och Kevin efter 20 minuter.